Make-up workshops

Make-up workshops

Make-up workshop

Altijd al willen leren hoe je de perfecte look voor jezelf creëert? Hoe je foundation flawless zit en hoe je de perfecte winged eyeliner tekent? Ik verzorg leuke make-up workshops bij je thuis voor jou en je vriendinnen. In een middag leer ik je alles over de verschillende make-up en materialen en leer ik je technieken voor een mooie look voor overdag én voor tijdens een feestje. Samen oefenen we en kun je al je vragen stellen aan een professionele visagist. Leuk voor een vriendinnenmiddag, verjaardagsfeestje (vanaf 14 jaar) of vrijgezellenfeest. Ik zorg voor alle materialen en aan het eind van de leuke en informatieve middag krijgt iedereen leuk aandenken.

Workshops op school

Altijd al eens willen weten hoe ze in het theater special effects gebruiken? Op scholen laat ik tijdens een workshop alles zien over nepwonden en andere theatertrucs en make-up. Na een demonstratie mogen alle leerlingen lekker zelf kliederen en wonden op elkaar maken, uiteraard onder begeleiding van een ervaren make-up artists.

Prijzen en informatie

Een make-up workshop kost slechts vanaf €27,50 per persoon, bij een minimale groep van 6 personen (inclusief materialen, make-up en een aandenken voor alle deelnemers). Workshops voor de klas op aanvraag. Voor locaties buiten de regio Rijnmond worden reiskosten berekend. Neem voor meer informatie en aanvragen contact met me op!