Over mij

Over mij

Mijn naam is Vivienne Melchers en ik ben allround make-up artiest. Ik ben gevestigd in Rotterdam, maar doe mijn werk in heel Nederland en zelfs in het buitenland. Ik ben in 2014 afgestudeerd als Allround Grimeur aan het ROC en heb vervolgens eerst een klein jaar gewoond en gewerkt in Londen. Regelmatig bezoek ik beurzen en volg ik extra workshops en cursussen om altijd bij te blijven bij de laatste trends en technieken.

Mijn werk

Ik verzorg vaak de make-up en haarstyling achter de schermen bij filmopnames, fotoshoots en in het theater. Elke dag sta ik weer voor nieuwe uiteenlopende uitdagingen. Van special effects make-up met veel nepbloed en theatrale dieren tot fashionable fotoshoots. Ook kom ik graag bij mensen thuis om hun make-up en haar te verzorgen voor bijvoorbeeld een bruiloft of feestje. Voor aanstaande moeders verzorg ik tevens leuke bellypaints of maak ik gipsafdrukken van de zwangere buik. Speciaal voor verjaardags- en vrijgezellenfeestjes organiseer ik make-up of special effects workshops.

Om mijn werk te bekijken kijk dan bij mijn portfolio. Wil je mijn werkzaamheden volgen? Volg me dan op Instagram en Facebook.