Party make-up & haar styling

Party make-up & haar styling

Ga je naar een gala? Een première? Of naar een ander leuk feestje? Dan wil je er natuurlijk op je mooist uit zien! Jouw outfit heb je al lang van tevoren met zorg uitgekozen. Nu nog mooie make-up en haarstyling die je look helemaal afmaken.

Met mijn jarenlange ervaring tover ik iedere vrouw om tot een prachtige femme fatale. Ik verzorg zowel jouw make-up als haar, aangepast op jouw wensen en stijl. Op afspraak kom ik bij je thuis, of waar jij maar wil, en zorg voor alle benodigde materialen. Van een naturelle look tot een smokey eye, je zult de hele dag en/of nacht glamoureus uitzien. Het enige wat jij nog hoeft te doen is stralen!

Prijzen en meer informatie Party make-up & haar

Al vanaf € 45 kom ik bij je langs voor je make-up! Wil je een meer dramatische look, vooraf een proefmake-upsessie of haarstyling? Dan maak ik een uitgebreide prijsopgave voor je. Ik werk voornamelijk in de regio Rotterdam, maar het is geen probleem om te reizen!

Bekijk mijn portfolio voor enkele voorbeelden van mijn werk of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!