Gipsafdruk zwangerschap

Gipsafdruk zwangerschap

Ben je in blije verwachting? Dat moet natuurlijk gevierd worden! Wat is er leuker dan van jouw mooie ronde buik een mooi aandenken te creëren door een gipsafdruk van jouw buik te maken? Of ken je iemand die zwanger is? Geef het ideale cadeau aan de aanstaande moeder. Ook erg leuk om tijdens een babyshower te doen.

Gipsafdruk van zwangere buik

Trotse aanstaande moeders kunnen hun mooie ronde buik vereeuwigen door er een gipsafdruk van te laten maken. Zo heb je een 3D aandenken van deze bijzondere periode. De gipsafdruk is wit, maar kan op aanvraag altijd beschilderd worden. De afdruk is een mooi pronkstuk aan de muur, in bijvoorbeeld de babykamer.

Prijzen voor gipsafdruk

Een gipsafdruk van de zwangere buik (of hele romp) wordt al bij jou thuis gemaakt vanaf € 95,- incl. Btw Het beschilderen van de buik begint vanaf € 180,- incl. Btw.  Ik kom altijd bij jou thuis! Reiskosten worden berekend als: aantal km x €0,30.

 

Enthousiast geworden? Vraag direct informatie aan!

Kijk voor inspiratie alvast naar Gipsafdrukken die ik eerder verzorgde in portfolio. De mogelijkheden zijn eindeloos. Heb je aanvullende wensen? Neem contact met me op voor een uitgebreide prijsopgave en ontdek alle mogelijkheden.

    Jouw naam *

    Jouw e-mail *

    Jouw telefoonnummer *

    Onderwerp

    Jouw bericht