Special effects make-up

Special effects make-up

Special effects make-up word gebruikt om de meest mooie en spannende creaties te maken voor theater, foto’s en film. Van de mooiste sprookjesfiguren tot de meest enge wezens, alles kan nagemaakt worden met special effects make-up.

Ook ben ik gespecialiseerd in het maken van hele maskers en wonden, aansluitend op ieders wensen. Special effects worden vaak gebruikt bij films, theater en evenementen.

Halloween special effects make-up

De hype rondom Halloween wordt ook in Nederland steeds groter. Wil jij er zeker van zijn dat je er het engst uitziet op het feest? Ik tover je om tot een scary zombie, monster of verminkte gek. Het zal er zo echt uitzien dat mensen het haast niet geloven! Of wil je er liever uitzien als een spannende zuster, superheld of ander karakter? Alles is mogelijk met make-up! Jij hoeft alleen voor je outfit te zorgen.

Prijzen en informatie

Ik werk als freelancer voor theater en filmsets en kom op aanvraag bij je thuis om je om te toveren? Omdat de wensen zo uiteenlopen, maak ik voor iedereen een uitgebreide prijsopgave. Neem contact op voor meer informatie en bekijk mijn portfolio voor werk uit het verleden.