Bellypaint & gipsafdruk zwangerschap

Bellypaint & gipsafdruk zwangerschap

Ben je in blije verwachting? Dat moet natuurlijk gevierd worden! Wat is er leuker dan jouw mooie ronde buik beschilderen of een mooi aandenken te creëren door een gipsafdruk van jouw buik te maken? Of ken je iemand die zwanger is? Geef het ideale cadeau aan de aanstaande moeder. Ook erg leuk om tijdens een babyshower te doen.

Bellypaint

Bellypaint is een hele vrolijke en leuke herinnering voor de zwangere vrouw. Het is een originele vereeuwiging van je zwangerschap die je kunt gebruiken als geboortekaartje of als mooie foto in zijn/haar eerste fotoalbum. Deze vorm van bodypainting is speciaal voor de zwangere vrouw. De buik wordt beschilderd met vrolijke kleuren en figuren, van een vrolijk dier tot mooie bloemen. Voor elke aanstaande moeder wordt een gepersonaliseerd ontwerp gemaakt, dat bij haar past. De schmink die gebruikt wordt, is uiteraard niet schadelijk voor de moeder of baby! Ik werk vooral in omgeving Rotterdam, maar op aanvraag reis ik het hele land door!

Prijzen voor bellypaint

Een bellypaint voor de aanstaande moeder verzorg ik al voor €65 incl. BTW op een locatie naar keuze (Reiskosten worden berekend als: aantal km x €0,25).

 

Gipsafdruk van zwangere buik

Trotse aanstaande moeders kunnen hun mooie ronde buik vereeuwigen door er een gipsafdruk van te laten maken. Zo heb je een 3D aandenken van deze bijzondere periode. De gipsafdruk is wit, maar kan op aanvraag altijd beschilderd worden. De afdruk is een mooi pronkstuk aan de muur, in bijvoorbeeld de babykamer.

Prijzen voor gipsafdruk

Een gipsafdruk van de zwangere buik (of hele romp) wordt al bij jou thuis gemaakt vanaf €50 incl. BTW. Ik kom altijd bij jou thuis! Reiskosten worden berekend als: aantal km x €0,25.

 

Enthousiast geworden? Vraag direct informatie aan!

Kijk voor inspiratie alvast naar bellypaints die ik eerder verzorgde in portfolio. De mogelijkheden zijn eindeloos. Heb je aanvullende wensen? Neem contact met me op voor een uitgebreide prijsopgave en ontdek alle mogelijkheden.

Jouw naam *

Jouw e-mail *

Jouw telefoonnummer *

Onderwerp

Jouw bericht